Apartmani Petra - Krk

Location pinApartmani Petra - KrkMate Balote 44, 51500 Krk, Hrvatska

PLATI REZERVACIJU

Apartments Petra Krk

Ovaj se objekt nalazi na 6 minuta hoda od plaže. Apartmani Petra Krk nalaze se u Krku, a nude grijani vanjski bazen i obnovljeni su 2015. godine. Ovaj smještaj s opremom za kuhanje uključuje besplatni WiFi. Objekt je udaljen 700 metara od Krčke tvrđave i Krčke katedrale.

Ovaj apartman sadrži klima-uređaj, balkon i prostor za sjedenje. Blagovaonica uključuje hladnjak, posuđe i električno kuhalo. Vlastita kupaonica obuhvaća tuš ili kadu. Gostima su na raspolaganju roštilj, vanjski prostor za sjedenje i posteljina.

Apartmani Petra Krk nude vrt. U sklopu objekta dostupno je i besplatno parkiralište.

U okolici gosti mogu posjetiti gradski trg u Krku i plažu Punta di Galetto, udaljene 700 metara. Zračna luka Pula nalazi se na 54 km.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.

PLATI REZERVACIJU

  • Galerija
  • Kontakti
Apartmani Petra - Krk -

Apartmani Petra - Krk

Pošaljite upit

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.